suffe-kerstkaarten

Suffe kerstkaarten!

Het begon allemaal met die suffe kerstkaarten. We versturen ze massaal, maar ik (Paul, als het je interesseert) vond dat dit anders en veel leuker kon. Voor mijn vrienden en familie maakte ik met veel moeite een videokerstkaart met mijn kinderen in de hoofdrol (met alle gevolgen van dien). Het verbaasde me hoeveel positieve reacties ik hierop kreeg! Want hoe vaak geef jij een reactie op een kerstkaart? Eerlijk is eerlijk, zelden tot nooit, toch?

Veel werk. Weinig respons.

Ook tijdens mijn werk komt elk jaar weer dat fantastische moment waarop ik minimaal honderd kaarten moet ondertekenen, met een boodschap waarvan ik weet dat die ongelezen in de prullenbak belandt. Dus afgelopen kerst dacht ik terug aan de videogroet die ik zelf gemaakt had. Zo’n videogroet moet toch ook voor bedrijven kunnen? Want wie vindt die kerstkaarten-rompslomp nu echt leuk? Eerlijk is eerlijk, waarschijnlijk niemand.

prullenbak

ludieke-communicatieoplossing

Ludieke communicatieoplossing!

Nu kwam ik (Paul wederom) een tijd geleden toevallig in contact met een oud-schoolgenoot (Edgar is de naam). Tijdens een van onze satésessies (zoals we die zijn gaan noemen) kwam ook dit idee weer ter sprake. Al snel groeide het enthousiasme en gingen we professioneler nadenken over de mogelijkheden. De start-up VidyVidy was geboren!

Fase 1: de bèta-versie.

We hebben hard gewerkt aan de beta-versie die je nu voor je ziet. Dit platform is de basis om voortaan alles anders te doen. Om je videogroet tot een succes te maken! Nu nog een beetje met onze hulp, later hopelijk geheel geautomatiseerd. Dit is nog maar het begin van ons idee. Alles start in ieder geval klein. Wij ook.

De videogroeten!

Paul den Dunnen & Edgar Daalman

beta-versie